Retourneren

Je hebt een periode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product aan te melden dat je het retour wilt sturen. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren, ingaande op de dag ná aflevering, onder de volgende voorwaarden:

De retourzending dient altijd binnen 14 dagen per e-mail aan info@jewels316.com te worden gemeld.De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte poststukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur. De koper krijgt in dit geval het aankoopbedrag terug. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Jewels316 niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 kalenderdagen aan je terugbetaald, ingaand op de dag na ontvangst in goede orde van je retour.

Adres

Jewels316
Fresiastraat 12
2161 XM Lisse

Uitzonderingen
Een product / producten kan / kunnen niet geruild of geretourneerd worden indien:

De gesealde verpakking van oorbellen/een oorbel geopend is, i.v.m. hygiënische redenen. Product(en) beschadigd, gebruikt of incompleet zijn. Product(en) op speciaal verzoek op maat gemaakt is / zijn.

Ruilen

Artikelen ruilen:

Artikelen ruilen binnen 14 kalenderdagen. Indien je één of meerdere artikelen wenst te ruilen dan dient dit binnen 14 dagen per e-mail aan info@jewels316.com te worden gemeld. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte poststukken!) te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Jewels316 niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Voor het opsturen van de vervangende artikelen wordt een bijdrage in de verzendkosten van 1,50 in rekening gebracht. Indien het poststuk aangetekend verzonden is, worden deze kosten ook in rekening gebracht.

Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen, zal Jewels316 zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt Jewels316 de gemaakte frankeerkosten (postzegel) volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.

Adres

Jewels316
Fresiastraat 12
2161 XM Lisse